Reviews

Gelukkig was Tanja daar om de vele, leuke momentjes van Amber met haar paarden Blue, Lightning en Playboy vast te leggen !

Ondertussen zijn we 10 jaar verder en hebben we, dankzij de fotoboeken van Tanja, een mooie verzameling herinneringen opgebouwd waar bij elke foto een verhaal kan verteld worden !

Dankjewel om er elke keer bij te zijn, prachtige foto’s te maken en het beste van jezelf te geven !”


Eddy, Amber en Els


Zo blij met alle mooie herinneringen die Tanja al voor ons vast gelegd heeft.

Geen gedwongen opstellingen maar gewoon lekker spontaan zoals we zijn. Ze heeft echt een talent om met de kinderen om te gaan. Ze voelen zich meteen op hun gemak en 'thuis' bij Tanja. En wij ook :) Wat maakt dat we volledig onszelf kunnen zijn en dat zie je ook op de foto's terug.

In het verleden ook foto's met onze dieren (paard en hond) laten nemen door Tanja en ook hier weet ze alles in goede banen te leiden.

Kortom, aanrader!


Joke


Lieve Tanja, dankzij jou hebben we vanaf het geboortejaar van onze kinderen PRACHTIGE fotoboeken! Een werk dat ik niet meer zag zitten om te doen. Duizenden foto's heb jij bekeken en honderden heb je er zorgvuldig uitgehaald om van al die jaren prachtige boeken te maken. Ze hebben een onschatbare waarde. Regelmatig worden de boeken bovengehaald en bekeken met familie en vrienden. We kijken al uit naar het volgende boek. Dankjewel

Leen

Lieve Tanja,

Je hebt voor ons al vele mooie en dierbare herinneringen van familie, feesten, dieren, reizen vastgelegd in albums. Op een ongedwongen, spontane manier weet je elk beeld vast te leggen en maakt er telkens weer een kwaliteitsvol en creatief resultaat van. Of het nu een album is met je eigen gemaakte fotoshoot (op onze gekozen locatie) of een samenstelling van door ons aangeleverde foto's; het resultaat is steeds mooi. Op deze manier gaan tenminste al die digitale foto's niet verloren. Danjewel Tanja voor al dat moois dat we al hebben en voor wat er nog komen gaat.

Kathleen